Az okostelefon az internet és a kommunikáció forradalma

Manapság kikerülhetetlen fejlesztés a telefon, vele együtt az internet és a kommunikációs opciói. Nem is részletezném, mennyi mindenben segít minket és mennyire alap része lett a mindennapoknak. Helyette inkább nézzük az okos funkciókat, amiket érdemes kipróbálni.

Az okostelefon a technika vívmánya

Az okos telefonok a régi nem okos társaiktól abban különböznek, hogy van internet elérésük, ami által millió program közül lehet válogatni, nagy tárhellyel, és nagyon komoly fényképező adottságokkal rendelkezhetnek stb.

Mindezek mondhatni kényelmi funkciók, persze lehet ezek nélkül élni, de nem érdemes, hogyha ennyire megkönnyíti és izgalmassá teszi az életet. Ki ne akarná, hogy a gyorsan elkapott családi fényképei profi minőségűek legyenek, vagy, hogy azt a rengeteg képet és fájlt könnyedén eltárolja a telefon.

Az alkalmazások pedig, annyira szerteágazóak és sokfélék, hogy azt külön cikkben lenne érdemes kifejteni, most csak azt említeném meg, hogy elképesztő fejlesztések jönnek ki napról napra minden témában. A legtöbb ingyen letölthető, így nem nehéz a döntés.

A hivatalos ügyeket is könnyedén elintézhetjük arcfelismerő, ujjlenyomat olvasó segítségével, és persze a hivatalos appok letöltésével, beleértve a banki szoftvereket, melyek napi szinten vannak használva. Mindez csak álom lehetett 15-30 évvel ezelőtt, ha okosan bár, de éljünk a lehetőségekkel!